33 روز
سی و سه روز
کارگردان جمال شورجه
تهیهکننده مهدی همایونفر
نویسنده علی دادرس
بازیگران پیر داغر (اوی)
باسم مغنیه(محمد)
یوسف الخال(یوسف)
کارمن لبوس(ام عباس)
نسرین طافش(حنان)
کنیدا علوش(نسرین)
دارین حمزه(هانا)
موسیقی طاهر ماملی
فیلمبرداری رضا غفاری
تدوین حسن ایوبی
کشور لبنان
زبان فارسی با دوبله عربی
سی و سه روز فیلمی است از جمال شورجه با تهیه کنندگی مهدی همایونفر، که روایتی واقعی از جنگ سی و سه روزه اسرائیل و حزب الله لبنان را نشان میدهد. این فیلم با همکاری بنیاد سینمایی فارابی، حزب الله لبنان و دولت لبنان ساخته شدهاست.
حواشی
نام این فیلم در ابتدا جنوب آسمانی بودهاست.
این فیلم در جنوب لبنان بازی شدهاست. همچنین این فیلم به عربی نیز دوبله شدهاست و در کشور سوریه و لبنان به نمایش در آمدهاست.
حنان ترک که دو سال پیش به دلیل انتخاب حجاب اسلامی از سوی دولت مصر دچار محدودیتهایی شده بود، از سوی معاونت سینمایی به جهت حضور در فیلم ۳۳روزه لبنان به دست اندرکاران پروژه معرفی و برای ایفای نقش اول فیلم انتخاب و حتی قرارداد نیز با نامبرده امضاء شده بود اما یک روز قبل از حضور در فیلم از پرواز نامبرده جلوگیری و وی به اداره استخبارات مصر احضار میشود.
خلاصه فیلم
فیلمنامه سی و سه روز روایتی واقعی از مقاومت یک روستای مجاور با اسرائیل است که از حمله اسرائیلیها به دیگر جناحهای مقاومت جلوگیری میکند.
_______________________
نمایش فیلم «33 روز» از 23 آذر در سینماها آغاز میشود
اکران فیلم سینمایی «33 روز» به کارگردانی «جمال شورجه» از روز چهارشنبه - 23 آذرماه - در گروه سینمایی استقلال آغاز میشود.
به گزارش ایرنا، این اثر سینمایی جایگزین فیلم «یه حبه قند» به کارگردانی «سیدرضا میرکریمی» و در نهایت در 17 سالن سینمایی اکران میشود. فیلم «33 روز» براساس حوادث مستند و واقعی تهاجم 33 روزه رژیم صهیونیستی به لبنان در سال 1385 ساخته شده است. در این اثر سینمایی جمعی از بازیگران لبنانی از جمله «پیر داغر»، «باسم مغنیه»، «یوسف الخال»، «کارمن لبوس»، «نسرین طافش»، «کنیدا علوش» و «دارین حمزه» ایفای نقش کردند.
_______________________
بازیگران «33 روز» از موفقیت آن خرسندند
مغنیه: بازیگران مصری و سوری از بازی در «33 روز» انصراف دادند
خبرگزاری فارس: مغنیه: بازیگران مصری و سوری از بازی در «33 روز» انصراف دادند
خبرگزاری فارس: در حالی که بازیگران «33 روز» از موفقیت آن خرسندند، باسم مغنیه گفت: بازیگران مصری و سوری از بازی در نقش فرمانده حزب الله در «33 روز» انصراف دادند.
به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از پایگاه خبری المنار، باسم مغنیه بازیگر لبنانی نقش «محمد سرور» (از فرماندهان حزبالله) در فیلم «33 روز» از استقبال مردم از این فیلم که این روزها در لبنان در حال اکران است ابراز خرسندی کرد.
بنابر این گزارش، وی در پاسخ به این سوال که چرا در پوسترهای این فیلم که در لبنان منتشر شده او که نقش اصلی را ندارد، گفت: نمیدانم چرا؟ اما در حقیقت من پس از دو ماه از آغاز فیلمبرداری «33 روز» به این فیلم پیوستم و قبل از من دو نفر دیگر بازی کرده بودند.
وی افزود: «احمد عز» بازیگر مصری و «قصی الخولی» بازیگر سوری پیش از این قرار بود که در این فیلم بازی کنند که هر کدام انصراف داده بودند و بعد از آن با من قرار داد بسته شد و جدا از حضور در این فیلم و واکنشهای مثبت و نقدهای صورت گرفته به آن خوشحالم.
در همین حال «کنده علوش» بازیگر سوری فیلم «33 روز» نیز از اینکه این فیلم در لبنان با موفقیت اکران شده ابراز خرسندی کرد و گفت: دوست داشتم در افتتاحیه این فیلم باشم اما در کاری برای رمضان امسال حضور داشتم.
رها ماهرو : خوانندگان عزیز ، لطفا نظر و نقدتان را راجع به فیلم 33 روز به کارگردانی جمال شورجه برای ما بنویسید و بفرستید.
توضیحات مغنیه درباره فیلم "33 روز"
در حالی که بازیگران «33 روز» از موفقیت آن خرسندند، باسم مغنیه گفت: بازیگران مصری و سوری از بازی در نقش فرمانده حزب الله در «33 روز» انصراف دادند.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، باسم مغنیه بازیگر لبنانی نقش «محمد سرور» (از فرماندهان حزبالله) در فیلم «33 روز» از استقبال مردم از این فیلم که این روزها در لبنان در حال اکران است ابراز خرسندی کرد.
بنابر این گزارش، وی در پاسخ به این سوال که چرا در پوسترهای این فیلم که در لبنان منتشر شده او که نقش اصلی را ندارد، گفت: نمیدانم چرا؟ اما در حقیقت من پس از دو ماه از آغاز فیلمبرداری «33 روز» به این فیلم پیوستم و قبل از من دو نفر دیگر بازی کرده بودند.
وی افزود: «احمد عز» بازیگر مصری و «قصی الخولی» بازیگر سوری پیش از این قرار بود که در این فیلم بازی کنند که هر کدام انصراف داده بودند و بعد از آن با من قرار داد بسته شد و جدا از حضور در این فیلم و واکنشهای مثبت و نقدهای صورت گرفته به آن خوشحالم.
در همین حال «کنده علوش» بازیگر سوری فیلم «33 روز» نیز از اینکه این فیلم در لبنان با موفقیت اکران شده ابراز خرسندی کرد و گفت: دوست داشتم در افتتاحیه این فیلم باشم اما در کاری برای رمضان امسال حضور داشتم.
_______________________
«33 روز» در لبنان جنجال به پا کرد
جام جم آنلاین: اکران فیلم «33 روز» ساخته جمال شورجه به یکی از خبرهای جنجالی رسانههای عربزبان تبدیل شده است.
یکی از سینماهای نمایش دهنده «33 روز» در بیروت به آتش کشیده شده است و این فیلم در پنج سینمای دیگر در حالی به اکران خود ادامه میدهد که استقبال مردم بیش از ظرفیت صندلیها و سالنهاست.
شورجه در گفتوگو با «جامجم» از اکران فیلم در سینماهای ترکیه، سوریه، مصر و عراق خبر داد و گفت: جای تعجب است که مردم حتی بیش از ظرفیت سالنها میروند تا به تماشای این فیلم بنشینند. در حالی که در سایتهای ضدمقاومت و روزنامه آحارانوت تبلیغهای منفی فراوانی از سوی اسرائیلیها شده و حتی به مردمی که برای تماشای این فیلم میروند، هشدار داده شده که به سینما نروند.
شورجه ادامه میدهد: بدیهی است طرفداران اسرائیلیها از باز شدن دید و حوزه فکری مردم مسلمان میترسند. در یکی از سفرهایم به لبنان بینندگان فیلم میگفتند اگر ما این فیلم را پیشتر از اینها دیده بودیم، قطعا زودتر انقلاب میکردیم.
این کارگردان درباره خبر پایین کشیده شدن فیلم از پرده سینما گفت: این موضوع در یکی از محلههای مرفهنشین بیروت اتفاق افتاد. سینما هم از آن سینماهایی بود که همیشه فیلمهای آمریکایی اکران میکرد و «33 روز» برایشان سنگین تمام شد. چنین رویکردی باعث شد در مردم این کنجکاوی ایجاد شود که این فیلم چطور فیلمی است و به این ترتیب استقبال از آن بیشتر شد.
او خبر داد که بزودی قراردادهایی برای نمایش فیلم در مصر، ترکیه، سوریه و عراق خواهیم بست. این فیلم مثل رودخانهای راه خودش را باز کرده و اسرائیلیها را به وحشت انداخته است.
شورجه درباره روند تولید این فیلم گفت: 33 روز یک کار جنگی تمام عیار است و داستانش در جنوب لبنان اتفاق میافتد و ارتش لبنان هم همکاری خوبی با گروه فیلمبرداری داشت و حتی هواپیماهای شناسایی اسرائیل مدام از آسمان ما را رصد میکردند و مردم لبنان نیز حساسیتهای بسیاری داشتند و حتی چند بار در جریان فیلمبرداری آمدند و پرچم اسرائیل را پایین کشیدند و اجازه نمیدادند جز در زمان فیلمبرداری پرچم بالا باشد و این را توهین به خود قلمداد میکردند.
وی افزود: گرچه داستان و شخصیتهای این کار مستند نیست اما رگههایی از واقعیت دارد و برای دست یافتن به آنها تعدادی فیلم مستند دیدم، حتی برای پرداخت شخصیتهای اسرائیلی هم بیش از 30 فیلم از سینمای اخیر اسرائیل را تماشا کردم.
پیر داغر بازیگر این فیلم هم در گفتوگو با فارس با ابراز تشکر از شورجه گفت: کارگردان شخصیت خوبی برای من تعیین کرد و باور داشت که میتوانم بخوبی از ایفای این نقش بربیایم. ایفای این شخصیت آن هم به زبان عبری برای من بسیار سخت بود.
نسرین طافش بازیگر سوریهای فیلم هم گفت: تجربه فیلم «33 روز» برای من متفاوت و جدید بود. لحظهای برای بازی در این فیلم سینمایی تامل و تشکیک نکردم بویژه آنکه این فیلم به جنگ سال 2006 لبنان (33 روزه) میپرداخت.
او تاکید کرد: من به عنوان یک زن فلسطینی در جریان فیلم به این نتیجه رسیدم که اهتمام فلسطینیها و لبنانیها یکی است و بدون شک باید همه ملتهای عرب در برابر دشمن صهیونیستی مورد حمایت قرار بگیرند.
دارین حمزه دیگر بازیگر فیلم سینمایی «33 روز» هم گفت: افتخار من این است که با فیلمهای ایرانی وارد عرصه سینما شدم و با هفت فیلم ایرانی که تاکنون کار کردهام، امروز میتوانم بگویم یکی از ستارههای سینمای ایران هستم.
وی با اشاره به نقش خود در فیلم «33 روز» تاکید کرد: برای نخستین بار در این فیلم شخصیتی اسرائیلی را میبینیم که خودش را نقد میکند و میبینیم اسرائیلی آن نیروی آهنی و قدرتمندی نیست که تصویر شده، بلکه در میان آنها شکاف و ضعف وجود دارد.
حمزه با اشاره به اینکه ما همیشه فکر میکردیم اسرائیلیها قوی هستند و درباره دستوراتی که به آنها میرسد، تشکیک نمیکنند، افزود: «33 روز» نشان میدهد که آنها هم در مسائل و دستورات خود تشکیک و حتی با آنها مخالفت میکنند و این نشان میدهد که حق با ماست.
_______________________
فرزندان نیک خو، برای نگهداری و کمک به پدر و مادر خویش، بر هم پیشی می گیرند. حکیم ارد بزرگ
کاری نکنید که موجب سوءظن همسرتان نسبت به شما شود ، سوءظن استوارترین بناهای زندگی زناشویی را نیز ، از هم پاشیده است. حکیم ارد بزرگ
کتاب ها ، بخشی از راز مهر گذشتگان ، برای آیندگان هستند. حکیم ارد بزرگ
نامداری که خود را به خواری می افکند ، هزاران دل آویخته به دامان خویش را نیز به خاک می کشد. حکیم ارد بزرگ
نخستین گام بهره کشان کشورها ، در آغاز نابودی بزرگان آنهاست و سپس تاراج دارایی شان. حکیم ارد بزرگ
نگاه مردان و زنان کهن ایستا نیست ، آنها دوران های آینده را نیز ، به خوبی می بینند. حکیم ارد بزرگ