رئیس شورای عالی تهیهکنندگان سینما از تشکیل کمیتهای برای بررسی منطقی تعداد اکرانهای فیلمهای جشنواره فجر در سینماهای مردمی و غیرمردمی خبر داد .
غلامرضا موسوی در گفتگو با ایسنا درباره چگونگی نمایش فیلمهای جشنواره فجر که تا چند روز پیش و پس از گذشت بیش از ۱۰ روز از جشنواره همچنان به صورت منتخب در مکانهای مختلف انجام میشدند، توضیح داد: ابتدا بگویم که نمایش فیلمهای جشنواره در شهرستانها با مجوز خود تهیهکنندگان صورت گرفت، یعنی تکتک تهیهکنندگان به شورای عالی تهیهکنندگان طی نامههایی کتبی مجوز دادند که فیلمهایشان را میتوان در شهرستانها نمایش داد. براین اساس در ۳۴ مرکز ، ۵۰ درصد فیلمهای بخش مسابقه به نمایش درآمد و حداکثر سانسهایی که وجود داشت سه سانس بود و این باعث شد کسانی که سینمای ایران را خیلی جدی دنبال میکنند، بخشی از فیلمهای جشنواره را ببینند.
او افزود: در سه استان اصفهان، شیراز و مشهد تقریبا تمامیفیلمهای جشنواره نمایش داده شد و برخی فیلمها در مراکز استانها سانس فوقالعاده هم داشتند که این هم با دریافت هزینه اضافه بود.
وی گفت: نمایش فیلمها فارغ از جشنواره به این شکل است که معمولا مراکزی در زمان جشنواره با شورای عالی تهیهکنندگان تماس داشتند و با موافقت شورا و تهیهکننده، فیلم نمایش داده میشد اما در هیچ شکلی بدون موافقت تهیهکننده فیلمی به نمایش درنیامده است.
موسوی ادامه داد: اما نکته اساسی این است که شورای عالی تهیهکنندگان باید برنامههای جشنواره را به طور جدی بررسی کند چرا که در تهران سینماهای مردمی و غیر مردمی شامل ۶۸ سالن میشد و این بسیار زیاد است. اگرچه تمامی این برنامههای نمایش با مجوز تهیهکننده فیلمها است ولی شورای عالی تهیهکنندگان باید این موضوع را بررسی کند و بعد نتیجه را در اختیار تهیهکنندگان و دبیر جشنواره فجر قرار دهد تا برای سال آینده بتوان با نگاه منطقیتری اقدام کرد.